Üzümcü , Medikal alanındaki yarım asırlık tecrübesi ve dinamik çalışanlarıyla 100'den fazla ülkede birçok projede yer aldı .

MENÜ

1 Ay Önce

Tıp dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan 21. Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, bu yıl Kıbrıs'ta gerçekleşti. Üzümcü Medikal olarak da katılım sağladığımız kongre, 15-19 Mayıs tarihleri arasında jinekoloji ve obstetrik alanındaki son gelişmeleri tartışmak, deneyim paylaşımında bulunmak ve gelecek yönelimlerini belirlemek üzere alanında uzman hekimleri bir araya getirdi.

Kongreye, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen alanında önde gelen jinekologlar, obstetristler, akademisyenler ve sağlık profesyonelleri katıldı. Üzümcü Medikal olarak, kongre boyunca firmamızın yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıtmak ve sektördeki meslektaşlarımızla iş birlikleri kurmak için fırsatlar bulduk. Yoğun bilimsel programda, gebelik takibi, doğum yönetimi, jinekolojik cerrahi teknikleri, üreme sağlığı ve menopoz gibi birçok önemli konu ele alındı. Ayrıca, yeni teknolojilerin ve tedavi yöntemlerinin sunumlarıyla katılımcılar bilgi ve deneyimlerini güncellediler.

Kongre, bilimsel oturumların yanı sıra atölye çalışmaları, poster sunumları ve panel oturumları gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu etkinliklerde, genç hekimlerin ve araştırmacıların da görüşlerine yer verildi ve gelecek nesil jinekoloji ve obstetrik uzmanlarının yetişmesine katkı sağlandı. Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi, Üzümcü olarak katılımımızla ve sektördeki güncel gelişmelerin tartışılması, yeni iş birlikleri kurulması ve mesleki bağlantıların güçlendirilmesi adına sağladığı önemli platformla dikkat çekti.

Kıbrıs'ta Düzenlenen 21. Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi Büyük İlgi Gördü